Tartályok, csövek szigetelése purhabbal

Szórt purhab segítségével nemcsak hőszigeteljük a tartályt, de korrózióvédelemmel is ellátjuk. A toldás- és varratmentes réteg a leghatékonyabb megoldás, legyen szó régi vagy új tartályokról. A tárolókat a talajba is besüllyeszthetik, mivel a zártcellás purhab nem vesz fel vizet és penészálló. A kiváló hőszigetelés miatt tartálya optimális hőmérsékletet biztosít az abban tárolt terménynek vagy egyéb terméknek. A nem sík felületek ilyen pontos és tartós szigetelése más technológiával szinte kivitelezhetetlen.

Csőszigetelés purhabbal

Felejtse el a hőveszteséget és a korróziós károkat! A csöveket a formakövető anyag teljesen körbeöleli és hézagmentes bevonattal látja el! Tartós szigetelelés, akár 20 cm vastagságban.

BIOGÁZ TÁROLÓ SZIGETELÉS

Az egyetlen hatékony megoldás a hézagmentes, felfekvő szigetelés megvalósítására. A zártcellás anyag felveszi a tároló formáját és a pillanatragasztó erejével tapad.

TÁROLÓ TARTÁLY SZIGETELÉS

A felhordott habot a Polyurea UV védő réteggel védjük a napsugárzásatól, de akár festékréteg vagy bitumenbevonat is felhordható. A tárolótartályok a talajba is besüllyeszthetőek.

Kattintson a címre a részletekért!

Purhab további felhasználási területei