MAGUNKRÓl

Cégünk, a Purtech Kft., évek óta jelen van a magyar piacon és büszkén állíthatjuk, hogy ez idő alatt az ország legnagyobb ilyen tevékenységet végző cégévé nőttük ki magunkat.

Köszönhetjük ezt kiterjedt technológiai hátterünknek, nemzetközileg minősített alapanyagainknak, hozzáértő alkalmazottainknak, rugalmasságunknak és a 10 év teljeskörű garanciának, amit munkánkra vállalunk. Mindez alkalmassá teszi cégünket az Európai Unió által támogatott korszerűsítési és energiahatékonysági pályázatok kivitelezésére is.

 

Teljes körű komplex szórt purhab szigetelések

Tökéletesítjük és kiegyensúlyozzuk épülete belső klímáját. Új generációs hőszigetelés és vízszigetelés segítségével, megnöveljük épülete értékét és energiatakarékosságát.

Egy lépésben adunk több problémára megoldást. Az ország egész területén dolgozunk. Egy nap akár 500-1000 m2 szigetelése!

Amennyiben kiindulási árajánlatunk alapján szükségesnek találja, ingyenesen felmérjük a szigetelni kívánt objektumot.

Nálunk az purhab alapanyagokra sem kell várni

Rengeteg változás történt a hazai szórt szigetelőanyag piacon. Egyre több gyártmányú alapanyag jelenik meg, viszont a komoly problémát jelent mindenki számára a kiszolgálás. A külföldről vásárolt anyagok esetén a hosszú szállítási idő és a magas fuvarköltség nehezen tervezhetővé, és költségessé teszi a kivitelezést. Cégünk elkötelezett híve a jó minőségű, szórt poliuretán szigetelések magyar piacon történő terjesztésének, tapasztalatainkra támaszkodva nagykereskedelmi forgalmazásba kezdett. 

10 dolog, amiért a Purtech Kft. a legjobb választás

Egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Tapasztaltak vagyunk pályázati kivitelezések területén. Alapanyagok raktáron vannak, rövid kivitelezési idővel dolgozunk. Mobil géppartkunknak köszönhetően, a helyszínen készítjük el a szigetelést - gyorsan és tisztán. Mindent szakképzett kollégáink tartanak kézben. Járműflottánkkal nem okoz gondot a kiszállás az ország bármely pontjára. Elégedett referencia háttér számos szegmensből. Az elvégzett munkánkra 10 év minőségi garanciát vállalunk.

 

Telephely

7700 Mohács, Eszéki 058/2

Telefon

+36-20-343-3131

 

 

Ügyfeleink

Cégünk az elmúlt 15 évben elsősorban mezőgazdasági, ill. ipari ingatlanokat szigetelt. Specialításunk az elöregedett, beázó lapostetők javítása. Természetesen örömmel foglalkozunk kisebb felületeken is - több száz családi házat szigeteltünk már. Lakóépületeken elsősorban tetőtér és aljzat szigeteléseket végzünk. Egyszerre több modern, nagyteljesítményű géppel dolgozunk, az ország egész területén, ill. a környező országokban is. Munkatársaink kiváló szakemberek, évek óta velünk dolgoznak, ha minket választ egy összeszokott csapatot fog megismerni. Kérje ajánlatunkat és mi 24 órán belül visszahívjuk!

MINŐSÉGI PURHAB SZOLGÁLTATÁS

PROFI CSAPATTAL